Austrheim cup 2013

Helge Dyrkolbotn

Nytt system for spelemidlar

Spelemidlar - søknadsfrist 01.12.17

Ønskjer ditt lag eller organisasjon å søkje om spelemidlar ? 

I år er det komme eit nytt system for spelemidlar. I år brukar ein ID Porten for å logge seg på i nytt system som skal vera enklare å bruke.  I ID Porten brukar du MINID eller BankID for å logga på. 

 

Gå til: 

Spelemiddelsøknad

 

Nytt i år er at ein brukar ID Porten for å logge seg på.  Her brukar du MINID eller BANK ID for å logga på. Sida du skal til er anleggsregisteret.no

 

Info frå anleggsregistereret.no: 

På disse temasidene finnes nødvendig informasjon om prosedyrer, regelverk og vilkår for å kunne få tilskudd, som sørger for at søknaden som leveres blir så komplett som den skal.

Det anbefales at man setter seg godt inn i vilkår og krav, søknadsprosessen, og vanlige spørsmål.

Slik får man brukt mest mulig tid og ressurser på selve prosjektet, og mindre tid på å rette opp i dokumentasjon eller justering av søknader. Når alt er klart for å sende inn søknad, finner man søknadsskjema her.

Skal du fornye eller gjenta søknad?
Da må du ha referansenummeret på den tidligere innsendte søknaden. Det finner man på kvitteringen en fikk ved innsending. Dersom en ikke finner referansenummeret, kan kommunen hente frem referansenummeret fra databasen, på forespørsel. Ta kontakt med kommunen og oppgi navn på søkerorganisasjon, navn på anlegg og eventuell annen informasjon som kan være behjelpelig.

Etter pålogging på skjemaet velges linken “Andre søknader til gjentakelse/fornying” nederst i vinduet som kommer opp. Her legges referansenummeret inn.  Ved fornya eller gjenteken søknad skal det BARE ligge ved kostnadsoverslag/revidert rekneskap + uttale frå revisor.

Ta kontakt med Anita Soltveit om du har spørsmål.

mail: anita.soltveit@austrheim.kommune. no

mob: 474 80 209

Web levert av CustomPublish